måndag 19 mars 2012

Tur/retur Harstad!

Hade stora planer om att blogga hela tiden medans vi var i Harstad och skulle laga type resedagbok...yeah yeah...vem har tid med slikt på tur då? :P Hehe brukte 2 min på att slänga in en bild här och skrev noe tull på lördags förmiddagen mer som ett "ja vi lever" bevis en som ett blogg inlägg :)

Men jisses för en bra tur vi haft!! Och utställningen gick bra den med! Allt i allt en knall bra helg med andra ord ;)

Började med att vi var tidigt ute på gardemoen, vilket var super bra, för det var köer utan desslike till allt...Grisen var i sitt bästa humör och skulle inte vara i buren *himmlar med ögonen* men nöjde sig med att iaf vara i bur och få se ut...se så "stackars" han det är liksom......

Flyturen gick väldigt bra med Hundarna....Hanne är jag litt usikker på hehe och jag har nu lärt mig att när hon är litt rädd pratar hon om möjligt mera...och sedan vi båda var spända på resan samt trötta blev flygturen bara fjas och skratting och stackar sidemann vår fick höra mye rart, men han var sporty han och pratade på och frågade om hundarna m.m så detta gick bra med....måtte ju ta noen bilder i lufta då....
Jentene på tur :)

Över Östlandet....
Över Troms....


Tanita var snill och hämtade oss på flyplassen så vi kom oss fort på hotellet, och på väg in i Harstad började dem skytte raketter...bra välkomst tycker jag :)


Elmo och Mini var glada för att få en lufte tur och sedan få löpt och lekt litt på rommet...Mini har löpetid ju och det gick överraskande bra med dem två sammen...Vi hade ohygieniskt nog ett vegg till vegg teppe på rommet...äsj!

Här är vi osäkra på om Elmo eller Mini inte förstått greja, är Elmo dum som inte vet vilken väg han skall jukke eller Mini dum som inte förstår gutten ville ha en blow job? 
Så möte jag ju känt folk I Harstad det måste jag ju bara dela, hehe hade en kompis Robert som var där på övelse, och dem bode tillfeldigvis på samma hotell som oss :) Så det var med hyggligt, att få möte han där!

Så var det ju bara att ordna sig och få gått ut och skaffa mat som se om Harstad hade noe uteliv.....Och jag är inte helt överbevisad på att Harstad folket har förstått ordet "Mote" för jäklar vilka outfits dem hade på sig på byen...jag var rett och slett chockerad och åt någon log jag faktiskt så tårarna sprutade :P Inte snällt jag vet, men sedan jag inte är med i någon jäkla misse konkuranse behöver jag inte vara "tror på fred på jorden och att alla kan vara lyckliga var snäll mot din nästa" och sånt :P
Men med ett skilt som detta utanför så är det kanske inte rart.....


Oansett vi hittade folk som hade samma syn som oss, och hade en otroligt morsom kväll/natt...Det är längesedan jag skrattat så mycke som jag gjorde då alltså! Så dem rädda definitivt Harstad från att bli dömt till en trist plats....Och så klart var dem svenskar ;) Haha är det inte helt underbart att dem man kommer i kontakt med och tycker är trevligast i Harstad är några svenskar? Hehe det tycker jag iaf ;)
Och fick vi inte tatt några bilder med då.....
Mongo daquri <3 

(Det var ett märkligt rödljus inne i lokalen)
Bra att ha en egen lipgloss hållare..... :P 

Och det var här Hanne fick en uppenbaring om att sången jag massat om i en månad är ju faktiskt bra.....Hehe Hannemor, det er den men måtte visst andre än mig till för att du skulle förstå det :P
Om någon missat denne sången:

Hade en super kosligt kväll iaf och var väll inte i säng förens vid 5 tror jag.....Vaknade kl 9 sen och var inte helt klar för frokost och slikt, men men ut på tur aldrig sur eller något sånt hehe

Vi måtte ju ta oss en liten runda runt i Harstad på dagen....


 Sjekk tlf boxen hehe inte från igår för att säga det så....


Vi måtte ju ut på shopping med så klart och jag som var helt hundra på att vi inte kom till att ha en dritt och se på förstod snabbt att öven i nord har dem shopping senter ;) Och sedan jag amatör packat måtte jag ha mera sockar och trosor...Outfits till en uke ja det hade jag med men undertöy?? Nej det tog vi med till en dag bara....inte så smart alltid...
Tillbaka på hotellet fick Mini seg en simtur i badkaret, var så flink så!

Här ser man en smula sur Mini ;)


"Var så snäll och ta mig upp nu då"-blicken säger allt om vad Mini tycker om bading ;)


Medans Hanne styrade med Mini tog jag noen bilder av Elmo här är en av dem :)Jag glömde helt att ta bilder undermiddagen på lördagen :(   Men vet Hanne tog så skall få noen av henne som jag kan klistra in här :)
Men lördags kvällen på Egon var super trevlig, vi var ca 25 stk som var ute och spiste sammen och det var god stämning och väldigt hyggligt att få hälsa på så många man bara prata med på forum, och hälsat på andra nya från chihuahua miljöet i nord!  Så är väldigt glad vi kunde sammla oss så många och få spist sammen!
Efter middagen tog Hanne och jag en runda och hälsa på hundar...Började hos Lisbeth och Carl..

Kiwi har en personlighet som bara är döds cool! Vissar precis vad hon menar om att hanne lyft upp henne och skall ta bild här :)
Så var vi uppe hos Camilla och Line en tur här var det "fullt hus" hehe

SösterTante Coma la sig godt till rätta i fange mitt <3 
Camilla och hundar


Sara stiller seg opp för Hanne :)

 SösterTante igen :)


Söndagen var det ju Nkk Harstad, haha måste bara visa bilder från vårt "sigöyner leir"

Tanita Hitta Kiwin :)Min lille Gris, Chilitos Elmer fick Exl och vann sin klasse :D så jag är super nöjd med resultatet,  här är noen dåliga bilder jag hade i min kamera från dagen :D Jag och Elmo i ringen :)


 Hanne med Mini...
 Hehe digger denne bilden, hundarna mitt i bedömningen...
 Elmo medans tisperna bedöms..
 Camilla med Coma!

 Söstertante Coma fick Stor Cert och rest cacib! Hehe tror jag var mer stolt av Coma än min egen hund! Men blev så glad, och det var så förtjänat!
I sista minuten för LH skulle börja fick jag en extra hund hihi pga väldiga förseningar fick inte ägaren ställa denne karen Picassos Love Song kallad Buddy. Så med lite hjälp och skyss och styr fick dem iaf han i ringen, så jag fick då gå med honom :) ( dålig bild av han jag vet men den jag hade) Fick Exl och Ck på gutten inte värst för en stackars hund som fick möt mig för första gång 5 min för vi skulle i ringen :)Så blev då 4 damer och 7 chihuahua hämtade och körda till flyplassen igen...vi hade lite med oss ;)

Inte fullt så pigga på väg hem haha men så skönt att sätta sig på flyget och det nästa man hör är, "vi landar om 20 min på gardemoen" ;)Tack Hanne för en super tur! Hade aldrig haft så kul utan dig! Och tack till Camilla och Line för en hygglig tur till flyplass osv! Och sist men inte minst tack till alla vi träffat på turen! Varit topp från vi satte bena på gardemoen på fredagen tills vi igen satte dem där på söndagen!

4 kommentarer:

 1. Ååååh! Så koselig! Nå følte jeg at jeg var litt med på turen. Var så kjedelig å sitte hjemme når "alle" var der! Takk for titten, og for fine ord om Coma <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :DVar en koslig tur! Hehe och jag försökte ju "ha dig med" medans Coma gick i ringen :) Sms varianten av att vara tillstede :P

   Radera
 2. Koselig bilder og oppsummering fra turen deres:)

  Jeg vil sååå med neste år:D
  -Superlinn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Linn :) Hehe lovat mig själv att aldrig dra till Harstad igen, men kan ta det igen på en annan NKK kanske :P Om inte det har seg slik att man rammlar inom Harstad hehe ;)

   Radera