fredag 2 mars 2012

Fredag kväll och klar för utställning i morgon!

2 inlägg på en dag :O hehe jaja dagen idag blev oansett inte som planlagt, plötsligt försvann all energi och dagen har varit en prövelse för både sinn och tålamodet. Men fick gjort några småting i alla fall, fast allt taget tid.... Och har klarat shoppa idag, så het lost har inte dagen varit :)

Köpte ett par super coola byxor i en butik jag gick förbi på tur med hunden, dem hängde på stativet utanför, och klarade inte gå från dem när det var salg och kostade så och si inget :) Bilder av dem på kommer en dag snart tänker jag... men så fant jag ut att jag har ju tappat några kilon sedan i fjor sommar, och kan då gå in i bikini sesongen 2012 i denne från Victorias Secret:
Glädjer mig tills den kommer :) Haha inbiller mig dok att jag inte blir lika hot som denne dama i bikinin, litt selvinsikt har jag :P

Så fant jag ut att sedan dagen blev skit så skulle iaf kvällen bli litt bättre och kose mig är något jag är bra på ;) En av mina favorit viner i glaset och sen svensk godis till dessert :) Kos kos kos är ju fredag tross allt ;)
Efter litt kos blev det till att favorit nagellacken kom fram och fingrarna blev pynta till helgen, älskar svart nagellack!!

Så innan jag satte mig med datan tog jag och prövade outfiten till i morgon, mina nya S`NOB byxor och en ny bluse från S`NOB den med, inte den flottaste bilden men blir "dame klädd" i morgon :)

Sedan jag skall upp litt tidigt imorgon blir det natta strax, skall snabbt spola av hunden och slänga mig själv i duschen så är vi båda klara för morgon dagen! Och sedan en av dem tingen jag faktiskt klarade idag var bytta sängkläder så gläder jag mig till att lägga mig i ren säng ny duscha ;) 

Har en liten sång i kväll med:

Den är bra BRA! :)


Natta och dröm sött :* 
1 kommentar:

  1. Hahaha du är för go Kina!
    Snygg du är i de kläderna och bikinin blir säkert fin på dig.

    SvaraRadera