tisdag 20 mars 2012

Bara tullprat idag med ;)

Idag började vardagen igen, varit på jobb efter nästan 14 dagar fri...Var skönt att komma i gång igen samtidigt som jag kände att det inte är så lätt att jobba alltid. Att jag inte sov i natt hjälpte inte i heller....men är optimistisk just nu och tror jag kommer sova till natten....*hoppas hoppas hoppas*Varit hos David och Christina nu på kvällen, och fick rådet av Christina att lasta ned Camera+ på tlf...måtte ju testa funktionerna på den med en gång :P Här med en bild av grisen.... Var många cool effekter där, så nu kommer det säckert komma flera konstiga bilder från mig framöver :)Idag såg jag till min stora glädje att mina tomatplaner har börjat komma upp :)  Se så fina dem är  hehe dem små liven ;) Hoppas dem alla överlever nu bara och att jag får en planta eller två att pyssla med till sommaren! Och att den bär frukter med så klart!

Idag hittade jag en ny energi dryck också...eller ny för mig iaf...en med lite kalorier ( stod 10 på boksen) och noll socker...Vilket passar mig bra igentligen tänker ska jag först hälla i mig sånt kan det iaf var typen med minst skit i...

Och i min lilla koffeinfullavärlden så har jag tatt den första ordentliga iskaffen på jobben med Mmmmm.....Annars har jag fått vara på posten och hämtat min bikini från Victoria Secret...I LOVE IT!!! 
Som noen kanske husker la jag ut bild av den här...om inte är det denne:

Den satt inte så allra värst på i heller, så Beach 2012 here I come ;)
( haha fast jag är inte precis så "skinny bitch" som henne på reklam bilden....ååå men önsker :P )Huff jadå gamla la precis ut en bild av seg selv i bikini...men det er faktiskt mera för att jag är skit nöjd med att gått ned 12 kilo sedan i fjor februari nu :)  Ja är 12 kilo nu, vägde mig idag!! Och för att jag är helt jävla dum hahaha men men skall ju använda min blogg som terapi säger jag, och då får jag göra som jag säger....(kanske jag börjar gilla min kropp en dag nu med så blir det bra ;) ).. och också dela med mig av saker som borde gömmas undan och bevaras hemmliga ;) Som t.ex. en bikini bild....

Och så sorry men måste ta med lite internhumor.....Hanne denne er till dig:

LOLLER här jag sitter och lägger in denne ;)

Huff börjar bli sent så tar med mig Chihuahuaposten som kom idag och går och lägger mig....Ska bli kul och se vad som står denne gången :)

xoxo
Gossip gril ;)
( intern den med) 


Huff i all fjasingen måste jag dela med mig av denne...kopierad på facebook

VARNING!! Leptospiros är konstaterat i Skåne. På en mycket kort tid har Helsingborg konstaterat leptospiros i 3 fall. Det senaste fallet är en Berner Sennen boendes i Hässleholm. Hunden har endast rört sig i närområdet och inte varit utomlands och inte heller varit i kontakt med hundar som varit utomlands.

Det är en uppfödarkollega som berättade detta för mig idag - hunden i Hässleholm är en av hennes tikar som hon har ute på foder.

Ni som bor i närheten bör nog fundera på att vaccinera era hundar.

Info om leptospiros hittar ni här: http://www.veterinaren.nu/artiklar/hund/infektioner-och-parasiter/leptospiros-hund/7

Var försikta med eran hundar!! 


6 kommentarer:

 1. Bikinien satt som ett skudd på deg, go du har en knallflott fasong Kina!

  Jeg vil også ha en slik kropp! og boobs;)!!!!

  Looove VS!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Linn <3 söt du!!

   Love VS ja skulle brukt alla mina pengar där om dem fantes i Norge :P

   Radera
 2. Skjønner ikke hva du tuller om, du har en fantastisk kropp!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsj har då ikke det då....men tack :D Blir ju helt flau her jag!!

   Radera