söndag 29 april 2012

Utställnings helgen är över....

Haft 2 koslige dager på Leto-hallen, hehe inte hallens förtjänst precis, men folkets :D Har varit lika trevligt som alltid och träffa alla och få ställt hunden...

Helgens resultater är inte precis något att skryta av men greie nok...
Elmo fick exl och vann sin klass på lördagen idag fick han VG och vann sin klass.... noe jag selv bara föler er tull, varför bli plasserad i klassen på blått liksom...men men dem nya reglerna är så, så då får det bara vara sånn...men är inget kul att vinna klassen på en VG liksom...

Annars kändes det som den vanliga "bingon" på utställning, var väll både en eller flera avgörelser i går och idag som jag inte förstod eller var enig i, men domarna dömer som dem vill och vi betalar för det, så då är det ju bara att ta det med ett smil ;) Haha jag koser ju mig massa i ringen och utanför så kommer fortsätta bingon jag :)

Hanne ton Bilder av mig och Elmo i ringen båda dagarna, så här är vi

Elmo på bordet här
 Dommaren såg läääänge in i ögonen...
 Kände och klämde i en evighet med :P

 Så går vi litt då.... Så stille opp igen på golvet....
 Idag då... bara stå på golvet och gå bilder :)Formen var inte på topp desse dagarna, vaknat med huvudvärk begge dagar och varit kvalm och grejer... men men idag trodde jag nästan inte ag skulle få åkt i väg en gång, men efter en lång dusj så blev jag bättre och drog, hehe kunde lika gärna stannat hemma och sluppet den blå ;) Men kosligt att möta alla så :)
Men där av kläderna med, igår orkade jag dra på mig kjol och blus, idag blev det lite mindre derreset och hade blezer och byxor :)

Men detta var helgen min iaf :)

Grattis till alla som gjorde det bra i helgen, var kul att stå och heja på er! :)

( och efter att läst igenom detta ser jag att jag missbruker ordet "men" i dag...jaja så får det bara vara, orkar inte skriva om ;) )

4 kommentarer:

 1. Ni ser så fina ut båda två!
  Du är jättesnygg i båda dina outfits <3<3
  grattis till resultaten aven om man undrar ibland hur de funkar... ;)

  Puss Mam

  SvaraRadera
 2. Takk for koselig selskap rundt ringen i helgen:)!

  Du og Elmo er kjempeflotte sammen!

  Linnpinnsukkerspinn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snuppa :) Det var kos som alltid att möte deg! Gläder mig sjukt till Nkk kristiansand, puben och en helg hos deg nu :)

   Och dere var fina och FINKA sammen du och blendus! :)

   Radera