tisdag 3 april 2012

Påskeferie + sol = JA!!!!!!

Wiii då har påskeferien börjat och solen skiner  :) Hehe är ganske en smula teit att vara så glad för en uke fri när man jobbar så lite men ska bli bra med ferien! :) Huff var oppe för 5 idag sedan jag öppnade...inte vardags kost precis...Elmo var inte helt klar för att gå tur idag tidlig, han prövde streke seg och dra seg längst muligt i gangen här hehe


Har varit en litt sorglig dag idag då :(.....mina tomatplanter har tagit kollektivt självmord.....
Idag tog siste rest natt och jag vurderar om jag skall gidde pröve mig på mera, eller rett och slett bara köpa en jävla färdig planta......Får se, var ganska snurt när jag såg det så möjligt hela kökenhagen slumpas :P

Men har fått meg blomster som gjorde mig glad :D och dem passade ju bra på bordet med :)


I år ska jag till och med vara i Oslo i påsken, kommer knappt ihåg när det hände sist...Men i 2 dagar nu ska jag ska jag slappa och ordna med lite smått, sen fre-sön kommer systrarna, mamma och syrrans barn...det blir mysigt! Och fint ska det vara, sedna jag bor i mini lägenhet så ska dem bo på Plaza :) Glädjer mig massa, sist dem var här uppe sammen, var det ju inte precis för att hälsa på och mysa, så blir extra bra denne gången :) Och syrrans små troll har aldrig varit här i heller, så vi får hitta på massa kul nu så dom inte mister tron på super moster Kina ;)

Desse två låtarna har gått igen dem sista dagarna här:
James Morrison – One Life - Radio Edit

Laleh – Some Die Young

Hehe hittat något som heter Photo Booth på Macen....Funny :PNä nu har jag inte mera tull att skriva ;) Njut dagen och solen :)


2 kommentarer:

  1. JEEEEEY! Snart kommer vi! Och kidsen har höga förväntningar, Supermoster är ju inte direkt förknippad med att inte bjuda på roligheter och nu i påsk förväntas nock lite godis med ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha det är lungt, jag har köpt påskägg till dem :P Shit har press på mig nu alltså :)

      Radera