fredag 27 april 2012

Fredag för utstillings helg!!

Da var det fredag kväll, och eftermiddagen och kvällen har gått till förberedelser av helgens utstillinger. Imorgon och på söndag skall Grisen och jag på letohallen och stille. Ska bli bra det efter en månad utan :)

Så idag fick jag hämtat 2 packet på posten, den ene till mig och den andre till Elmo, haha var nok bara jag som satte pris på dem dok. Elmo var skit sur när jag badade han idag :P

Men min packe var med underbara produkter från såpebobla <3 Treat allt sammen <3 Allt är luktet, prövd och tatt på redan ;) Himmelska dofter, fick lust att äta dem :P
 Här snackar vi jumbo size på lipsylen ;) 
Så hade jag beställt ny balsam spray till Elmo och en schampo som skall ta bort fläckarna under ögonen, den blev klart brukt idag och syns den kanske hade litt effekt, så får fortsätta använda den och se om det hjäplper på mera. Balsam sprayen har jag ju brukt för den vet jag är bra, så luktar den kokos då :P

Måtte så klart ta bilder av Grisen som badat.....han är lika glad var gång.....

 Torkar sig :)

Idag har jag själv haft en ganska osund dag, drack type 5 koppar kaffe fram till kl 18 i kväll.... då tänkte jag att jo kanske jag behöver mat :P Så lagade mig en salat.... salat skall ju liksom vara sunt....haha NOT my style ;)
Bacon/champinjon salad med römme
 Vitlöksbröd
 Och bästatse colan.....på burk :)
Jajamensan sånn gör vi det här i huset ;) 


För badingen tog vi en sista tränings akt här hemma, inte lätt att ta ståbilde med mobilen när man är sjlv, men han var flink Elmisen min <3 

 Så nu är allt packat och klart till imorgon :) Fick en tralla av mamma, så slipper jag bära bur och stol till tåget :) Bara att ta hunden i kopplet och gå nu.


 För att göra helgen och dagen komplett tog jag mig ett glas vin nu medans jag skriver här.. viktigt att kose seg här i livet :) Tv:en står på i bakgrunnden, på en av "The fast and the furious", men ljudet är av och har satt på några go sånger :)  


Gläder mig massa till att möta alla folka och kose meg i och runt ringen igen. Ikke minst se massa flotta hundar :) Elmo kommer ha ett mini slektstreff då det är 4 andra Chilito hundar som skall stilles ut, blir kul att se dem.

Strax skall sänga intas, vilket kommer bli super skönt då jag skiftat sängetöy idag! Bara älskar att lägga mig i en ren bäddad säng :)

Imorgon ska jag föresten ha på mig en kjol ( ett skjört i norge då) och en bluse...väldigt uppklätt men syns själv det blev fint, så får be någon ta bild till mig så ska jag lägga ut den här :)


Dagens Musik från mig:

En boyband sång jag börjat gilla


Annars en löööövvv sång hehe men den är så fin, Jason Mraz är ju bara en helt så att han ordnat en ny "liker" sång var ju inget chock ;)


Norskt och bra av Vinni!

Ha en god natt och en fantastisk helg :)

Och så klart lycka till till alla som ställer i helgen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar