onsdag 9 maj 2012

Fullfart ;)
Veckan så långt har varit i fullfart, har ju som skrevt tidligare, Mini här för träning och socialisering, samt att jag kidnappat Coma :)

Kan säga Elmo koser seg med två damer i huset ja :) Han och söstertante Coma är helvilda, men ack som dem leker. Mini tog långtid på sig men har dem sista dagarn varit med på leken för fullt hon med.


Idag har jag köpt mig ny matta till hallen och till stua med :) Har inte haft en matta i stua sedan Elmo kom i hus, då kastade jag ut den för jag orkar inte valp som tisser på matta jag :P Men idag var det då köpt in ny, hjälpte massa på rummet tycker jag då, och den i gången hade ju verkligen gjort sitt den hehe orka inte pröva vakse den igen än gång :P Så en dag ska jag köpa nya puter och trekk till "puffarna" jag har... men får vänta med det nu..tills jag har råd med det. Att förnya hjälper så massa på humöret!

Så var jag och möte Anniken snabbt på Oslo S, hade med mig 3 hundar dit, var bra träning för Mini det, fick passet/vaksinasjonskortet till Coma, hon blir med till det glada sörlandet i helgen :) Hon stiller inte på Nkk men ska stille henne på åpen show söndagen. Blir kos det!

Gläder mig massa till att dra bort i helgen, ska bli så kosligt att få bo hos Linn sammen med dem andra, hehe Linn skall ju visa oss Evjes nattliv ;) Blir nok en helt topp helg :) Utstillingen blir ju bara bonus den! Hehe och Grisen hämtar nok inte hem noen stor slam nej, men men får iaf möt alla härliga folk!

Några Hund bilder från veckan
Mini pröver vara med på leken...
 Sovande små grisar 

 Foring på sänga ;) Måtte bara mate dem slik för jobben igår..
 Så var dem inne i bingen medans jag jobba.
 Mini tygger ben...ser ut som hon stjält noe omtrent....
 (denne gråa mattan är den nye ;) ) 
 Grisen sitter mitt i stua och passer på oss alla ;)
 Action!!


Det var några hund bilder från veckan så långt, dagen imorgon går åt att lämna Mini till Hanne, packa det jag ska ha med så fredag morgon är det take off :P

En rar låt jag fått dilla på om dagen :O Men det är "något" med den ;)

Lana Del Rey – Born To Die

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar