onsdag 13 juni 2012

Chilitos Gutt!!

Fick veta igår att jag inte berättat för världen om att jag hämtar mig ny hund på fredag, haha trodde jag sakt det till "alla" jag men nej då hade helt glömt bort det!! Snacka om att vara surrete!!

Men Chilitos Gutt kommer då hit till mig och Elmo på fredag! Jag gläder mig max till att få en liten valp i huset igen, och tror Elmo har väldigt gott av sälskapet, han är en flock hund, och jag märker stor skillnad på han när här är andra hundar, så tror han tar rollen som store bror galant!

Gutt ska del ägas med Anniken och Chilito, han kommer bo hos mig, men vara endel av kennelns hundar, jag är jätte tacksam för tilliten och för samarbetet med jenterna och Roy i Chilito, tror detta blir bra för oss alla! :)

Bilder av Gutt må ju visas!!Så nu är det bara att vänta till fredagen, så kommer det bli oändligt med bilder av han fram över haha och Grisen min med, har lite känsla om att denne blir Trollet fram över, så kan gott hända det blir Grisen och Trollet i huset här :P Mina fine gutter Elmo & Gutt <3

4 kommentarer:

 1. Det er ingen hemmelighet at jeg er stor, stor fan av nydelige Elmo, men da jeg så Gutt var jeg helt solgt. For en flott hann! Jeg er ikke helt fornøyd med at han blir konkurrenten vår i ringen, Felix skal jo gå mot ham. ;) Gratulerer så mye igjen, det blir spennende å se ham utvikle seg! Du får gi ham en nuss fra meg. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack för fina ord om gutterna mine <3 Ska ge han en stor nuss från dig jag :) Och tack för gratulation!

   Radera
  2. Och blir kul att ses i ringen, har ikke sett Felix (tror jag iaf) så blir spännande :)

   Radera
  3. Felix var med oss til Hellerudsletta, men siden han ble 3 mnd først i går var han bare utenfor utstillingsområdet. :) Han debuterer i valperingen på Vennesla i juli, så da får vi se hvordan det går. :) Spennende ja!

   Radera