onsdag 18 juli 2012

Danmark och Tomatens hus :))

Har siste inspurt för hem resan här och trycker som vanligt in mest möjlig i programmet då, har morgon dagen kvar innan det blir hem till Oslo och mig själv igen, då blir det en uke med massa att göra innan jag börjar på jobb igen...
I går var jag med mamma, Alexandra, Jacob och Elias i Danmark, fick shoppat lite så idag var jag med mormor, Moster Ann och mamma på Tomatens hus :) 2 jätte mysiga dagar :)Men får börja med Danmarks turen igår, vi tog båten till Helsingör och gick runt i det fina regn vädret, hehe fick shoppat och ätit och haft det riktigt mysigt :)

Syster på en Italiensk restaurang i gågatan :) 
 Jacob lilla hjärtat somnade :)
 Elias körde på med "Monkey moves" 
 Fantastisk mat, jag tog två förrätter, det blev på tok för mycke :P

 Jocob vaknade och ville med ha apkort :)
Fick skrattat på restaurangen med.....
Alexandra säger till Elias: " Ska du inte äta mer? Jag får faktiskt betala för all den maten, så bara kastar dom den" Elias sätter upp händerna i vädret och svarar: "Tragiskt".......haha han är så full av skit den ungen :P

 När vi skulle åka hem och tår på treminalen får vi beskjed om att gå ut och gå till terminal 1, vi bara VA? jo då har scandlines köpt in en gammal HH ferry och vi fick gå till en gammal utomhus anordning från 1800-talet...jag var skeptisk, och ungarna med ;)
 WTF?!! liksom, vad är detta för skit, scandlines borde skämmas! 
 Fick köpt mig nya skor på Bianco, tänkte om det blir sommar kvällar man kan ha desse med ett par snygga jeans :D 
 Blev 2 stk nya bikini med, känns som en bra att ha grej, och dem var skit billiga på HM nu, 30 kr delen liksom! Som hittat :))

Fick köpt en ny Captain Morgan också, så nu blir det flera slemme cubaner fram över :P Hanne: Cosmo till dig Fidel Castro till mig ;) LOLER!!!! 

Så efter en lång och mysig dag blev det en slapp kväll igår bara, orkade inte äta änns :P 

Idag har mormor, moster Ann, mamma och jag varit på tomtaen hus, en jätte mysig tomat gård ute i ingenstans ( Kvistofta) där dem odlar tomater då så klart, och har en mysig restaurang och butik där med :) Så vi fick handlat lite, gått runt och tittat sen ätit god lunch. Vi alla valde tomatpaj, som bara var helt fantastisk! 
Mamma och mormor på väg upp i shoppen :)
 Skåne vyer <3 

 Inne i butiken, hehe måtte bara ta en liten bild :P
 Om man gick igenom butiken kunde man gå in och se i växthuset bakom, måtte ju ta turen när vi först var där, där fantes verkligen allt :) 

Gurkor 
 Massa kryddplantor
 Tomat plantor, blev imponerad över hur tomat planterna växer, dem la dom liksom ned och runt några stolpar dem längsta var 15 m! 


 Mormor och jag :)
 Dom hade också olika paprika och chilli plantor.... Mig och mormor igen :)
 Jag då :) Hehe måtte ha solbriller på pga huvudvärk...var sjukt stark ljus inne i växthusen med :)
 Så var det lunch på resturangen, vi satt inne i "växthuset" då mormor frös :)

Moster och mamma :) 


Mormor och jag fick beskjed om att smila och se på kameran, lol jo vi gjorde ju det då :P
 Mysiga trädgården :)

 Fick köpt med tomater hem :) Helt fantastiskt goda :)

 Jag fick köpt lite olika marmelader, chutney och annat gott hem :) Gläder mig till att pröva ut desse i mat och kakor :))


Så har varit 2 underbara dagar! Nu blir det lugnt i morgon , ska besöka Josefin och Sasan, har inte sett dems nya lägenhet så ska bli kul att åka dit. Sen blir det väll att paka allt jag köpt :P Hehe tur mamma kommer i augusti, fär det är mycke som handlats som hon får ta med sig då :P 2 kommentarer:

 1. Så koselig dere har hatt det :)

  Jeg er VELDIG klar for Cosmo:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får ha en date, och ordna slikt :P

   Radera