måndag 16 juli 2012

Jossan 30 år och jag amok på outlett :P

Är ju i Sverige fortfarande på ferie, och om lördagen firade vi min lilla systers 30 års dag :)  Jag hade gett mig på projektet att baka 3 kakor, så då blev det en New York cheese cake, en marängtårta och en marsipan tårta...kände mig duktig då! Min söta stora syster Alexandra hade köpt present till mig med, så jag och min lilla syster fick var sitt Hermes armband, likt med den hon själv har så systrarna har lika :))

Så här kommer bilder av det hela :))
Lillan (30 åringen) och Sasan :) 
Gutt var med :))

 Systrar <3 
 Öppnar presenten från biggi  :)
 Aww likadana på alla tre :) 

Mitt fina! 
 Måste ju skryta av mina tårtor ;) 

 Kusinen hade sin son med sig, kan tro han blev kosemosad av alla <3 Fina lilla Kasper! ( Eller nr 21 haha han är mormor sitt 21:e barnbarns barn :P )


 Finaste mormor <3 
Det blev en mycket trevlig dag/kväll, vi var väll ca 30-35 stk här både släkt och vänner. Det grillades och dracks till långt ut på natten :))

Idag har jag varit hos en veterinär i Landskrona med Elmo, han skulle ögonlysas, resultatet blev UA! så jag är jätte glad :)

Efter det tog jag och mamma en shopping runda, var på Outlett i Höganäs och handlade, I love it!!
Dagens fångst :))

Det blev 2 par jeans,3stk gensrar, 3 stk toppar, ett skjerf, en joggebyxa, en löpar tights, ett par jogge skor och en ryggsäck :)) Bilder av det hala i alla vinklar :PKolla coola hoodien jag köpte :))) 

 Var inom en bok outlett där med så blev några böcker också :) 
Så köpte jag en regnjacka här om dagen! Fin fin :)) 

Det var dagens bilde spam från mig ;) Har fått gjort så massa här nede denna gången, mysigt! Imorgon ska Mamma, Alexandra och barnen och jag åka till Danmark och mysa! Gläder mig!! :))

2 kommentarer:

  1. Woohhaaa!! Hermesarmbånd er ikke småtterier liksom, jeg har ønsket meg ett (eller to faktisk) i årevis, men INGEN som kjøper det til meg nei, hehe...

    SvaraRadera
  2. Nej jag vet, det er helt FANTASTISKT! I love it! :)) Aww får hoppas det er noen som hörer på önske dit :)

    SvaraRadera