torsdag 25 september 2014

Jag är flink till att handla med ;)

Som överskriften säger, jag har mitt lilla använda upp projekt på gång, men det hindrar ju inte mig från att handla in mer.... Jag har fått en ny shopping favvorit: iherb! Hur genialt är det inte att kunna sitta hemma i soffan och handla både bodylotion OCH mat? Måste ju bara älska den sidan! 

Jag har ofta hört om iherb och har många vänner som handlar där, men aldrig gått in på sidan och kollat vad det hela handlar om.. men så fick jag en gave av Christina... den mest underbara cocosnöt nektar parfym jag luktat på, Pacifica Indian coconut nectar... 


...denne var köpt på iherb, och med en länk från Anniken med rabatt på första köpet, så då blev det handlat in endel :) 

Nu har jag också en rabatt kod att ge ut, så ved att vara första gångs köpare på iherb, kan du få en god rabatt på ditt första köp ved att använda denne:  
Eller använd denne koden: CTS321


Men tillbaka till min shopping! :) 
Första gången jag beställde var det naturligt att prova mer från Pacifica, så då köpte jag denne paketen med 3 i 1 :)

Take me There : Island Vanilla... alltså man vill seriöst slika i sig den, så gott luktar den! Denna paketen innehåller Roll on parfym, Body butter och lip tint. Alla med denna underbara vanilj doft. Lipsylen har en naturel färg, som lämnar läpparna ljust rosa glänsande. 

När jag först handlade lite Pacifica var jag tvungen att prova något nytt, jag har inte haft hand & bodylotion wipes förut, och lukten Tusan blood orange hörde god ut, det är den, och dem funkar! Nu har jag visserligen bara provat dom på händer, armar och nacke. Men dom lämnar huden luktandes gott och den mjuk gör. Tänker att dessa måste vara perfekta och ha med på en flygresa, där huden dör efter lite lotion! 

Jag köpte också wipes till ansiktet, med coconut water, dom luktar jätte gott, men tar inte min vatten fasta maskara. Den blir liksom bara ut smörjd i hela ansiktet i stället den... Men all annan smink tar den fint bort, den luktar cocos, och jag kan ju inte säga annat att den doften är bäst! 

Anniken har ofta pratat om Dessert Essence, och hur bra deras produkter är. Så när jag först hade en paket att fylla upp, så var det naturligt att fylla upp med något från detta märket.
Valet hamnade då på denne dusch tvålen med grönt äpple och ingefär lukt.


Denna tog jag i bruk med en gång den kom, den luktar friskt och gott. Man känner äpplelukten jätte bra, och den luktar helt enkelt som den heter, grönt äpple och ingefära! 

Jag passade på att få med mig ett lipsyl från Dessert Essence också, och samtidigt hittade jag ett från ett annat märke som jag inte hört om för Hugo & Debra Naturals, och med en lipsyl med cocos och annas lukt, ja då hade jag inget val :P Den åkte med i handlekorgen!


Har inte taget någon ut av dom i bruk ännu, så kan inte säga så mycket om dem ännu, mer än att dom luktar gott! 


På iherb har dom en sida som heter Trials, där man kan köpa något till reducerat pris, en gång per beställning, jag valde då en bodylotion från Zionhealth på 60 ml, med lukt av Pink Grapfruit till 3 dollar. 

Har redan provat denna, och den luktar fantastiskt och den smälter lätt in i huden. Den finns inte i större flaska där vilket är synd, 60 ml försvinner snabbt när man ska smöra in hela kroppen. Men den är ju i bra travel size då! 

Till min stora glädje hittade jag också ett av mina favorit märken på iherb, Palmer´s! Ett märke där jag provat ut olika saker och funnet allt bra! Jag hadde dok hunnit köpa en hel hög med märket från feeluniqe, redan.. men nästa gång kommer jag köpa in dom från iherb.

Följande kom i posten sist jag köpte in:
Body oil, denna funkar fint, och luktar gott! 

Denna har jag ju skrevt om för i 50 produkters projektet! Den är genial!

Ansikts rengöring, denna har jag stående i duschen och tvättar ansiktet med den varje gång jag duschar, och tycker hunden blivit bättre efter att jag började med detta :) 


Denna vet jag inte helt om jag gillar... den lämnar håret luktandes av cocos, vilket i sig är helt underbart. Men jag vet inte om jag använt för mycket av den, då mitt hår blir lite fett av den.. tänkt jag ska ge den några chansr till och då spraya i mindre :) 


Jag köpte 2 paket på min första iherb beställning, i dem var det också mat, men det är så tråkigt att ta foton av :P Så nöjer mig med att nämna att jag köpte denne  frokost gröten, Go Lean ,  och den är jätte god, och en super sund start på dagen! Har 2 andra frukost allternativer på väg redan...

Har läst så mycket om Morginga i det sista, så beställde mig det med, har nu druket det i en vecka, och känner att jag får mer energi, ikke värst tycker jag... 


Jag har nu mintet mindre än 4 paket på väg från iherb, blandat med mat, hudpleie, krydder osv :) Jag gläder mig som en liten unge till nästa helg då jag skall ha alla paketen i huset! 

Min önske lista innehåller just nu ca 120 produkter som jag kommer beställa en gång i framtiden, jag beställer för under 200kr varje gång och håller nede vikten på pakten så jag får den billigaste frakten (4 dollar) på dem också :) 


Så glömde jag nästan det viktigaste! Alla varor här är parabeen fria! Flera ut av dem är vegan också och inte testat på djur! :) 


Innlegget inneholder affiliatelinker.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar