söndag 5 oktober 2014

Mer shopping :)

Jag gick lite "bannas" på iherb för ca 10-12 dagar siden :P 
Och i onsdags kväll  kom alla paketen i hus. 

Happy post day!! 

 I dessa paketen fantes detta :)


Dessa åt jag till frukost idag faktiskt. Och dom var goda, gjorde sig bäst när dom legat i mjölken en liten stund märkte jag, så dom i botten var dom bästa :) 
En sund start på dagen, då dem innehåller antioxidanter, 0% kolestreol. lite fett och socker, och en skål med ca 33 gram ska vara en bra fokost och innehåller då 120 kalorier :)

Så för att kutta ut små ätan det köpte jag dessa  Protein bars, att ha som mellanmål, gluten fria, med stevia extract i så socker mänden är inte osund.   Åt en i stället för lunch samma dag jag fick den, den smakade ok, men kändes lite torr att äta... men skall över leva det om det hjälper mot småätande och vikten ;) 

Mat entusiast som jag är, älskar jag att prova nya saker! Denne "Better Than Boillon" Beef base skall bli spännande att prova i såser och gryter! Jon Andre har provat den på champinjoner i går och det blev jätte gott :) 

är en krydder blanding som skall passa perfekt till Biff, grillmat och hamburgare! 
Nyfiken som jag är så smakade jag på den när jag öppnat den, och den är god men stark på smaken, och kommer nog bli riktigt god på grillmat! (dumt det är oktober nu bara ;) ) 

ännu en krydderblanding, denna luktar fantastiskt gott, och jag gläder mig faktiskt till att ta den i bruk.... Den ska visst passa på allt från ägg till fisk, och bukren är magnetisk, så den kan sättas på kylskåpet om man vill :PHearos, öronpluggar... Vell både Jon Andre och mig har problemer med öronen, och får ont om vi får mycket vatten i öronen, så köpte dessa som skall användas när man snorklar och badar mycket, alltså en semester pryl :) Hoppas dom funkar! 


Hair Off, en remover mitten, alltså en handske som skall ta bort hår på benen, blir spännande att prova. 
Så köpte jag Moisturizing socks med shea butter och alovera. Man ska sitta med dem på i 30 min, och skall tydligen få fötterna tillbaka till babystadiet. Gläder mig till å prova dessa på mina stackars misskötta fötter ;) 


Huga Naturals, reseset, med shampoo, balsam, duschtvål, bodylotion, bodymist och lipsyl. 
I lukten Vanilla & Sweet orange, luktar gott!! Jag gläder mig tills nästa tur där jag kan ta med mig denna och prova dem! 

Jag har ju en aldrig så liten bakterie fobi.... så en ogranisk bakterie dödande handspary, är mitt i blink!  Denne är från Natures Paradise, och lukta kokosnöt! Kommer i en liten 59ml spray flaska som är lagom att ha i väska, och den kan man också rengöra yter med! Har självklart redan använt den flera gånger om dagen! Man känner sig ren efter den, och den luktar supert!


Jag fick tips av Christina att prova Andalou naturals duschtvål med vailj och mandarin lukt, jag valde att köpa denna 60ml flaskan son en traials, och ångrar redan efter att bara luktat på den att jag inte köpte en stor med en gång.... 

Hurraw! lipsyl, licorice smak och lukt... jupp den smakar lakris med! Ännu en lipsyl jag gillar ved första povningen! 

Ljus rosa, gläder mig till å prova den :) 

Denna har jag i köket, luktar jätte gott, och det passar med bra med antibakteriel i köket :)

Beställde dessa och tänkte prova ha dem i kaffet i stället för socker... shit vad äckligt kaffet blev! En tablett av 200 använt, och blir nog det sista... tror inte det är möjligt att vänja sig ved den smaken... 

Nestea, iste! Sockerfritt, utan kalorier och utan fett! Blir spännande att smaka :) 


Det var mina 4 paket! Blir någon fler en gång i bland från iherb ja :) Har en långlista med matvaror som jag tänkt prova, bland annat kokosmjöl, och tänkte då använda det till att baka med. Det kan bli ett spännande projekt :)Innlegget inneholder affiliatelinker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar