torsdag 14 augusti 2014

50 produkters projektet fortsätter...

Då har jag fått använt upp en heldel sedan sist och har då taget mig samman och ska skriva lite om det :)


Nr 8!
Boitherm Beurre corporel, en tjock krämig body butter med en svag doft av citrus. Helt ljuvlig för kroppen! Detta är den andre eller tredje burken jag använder upp, och det blir nog en ny nästa tur inom en taxfree shop, där den kostar ca 130-150 kr. Anbefalls! 

Nr 9
Victoria´s Secret Coconut Passion
Vad kan man säga? Har du inte provat denna, då har du missat något! En fantastisk kokos och vanilj doft ( Geniala dofter att blanda!)  Kroppen suger till sig denna lotion, som igen lämnar kroppen doftande av denna underbara doft, och mjuk blir huden! 
Bäst beskriven på engelska: SMOOTH!
Får på VS butiker och nu såg jag VITA har fått en ny affär, en form för lyx variant, där dom bland annat säljer dessa till 159kr styck. På taxfree kan du få dom till ca 120kr danska.

Nr 10
Palmer´s Cocoa Butter Formula
Lukar gott, bra för huden, om huden blir så väldigt "tight" av den vell det har jag inte märkt. Men den  kommer nog köpas igen pga lukten ;) 
Jag köpte den på http://www.feelunique.com för 56 kr 
handlar man där för över en viss summa typ 120 kr tror jag det är får man gratis frakt. 

Nr 11
Listerine Cool Minte
Av alla munnskölj jag provat är listerine den bästa, denna smaken är stark mint, och tändarna och munnen käns rena efter åt. Fås typ överallt, jag köper på ÖoB i Sverige för där kostar den typ 45kr i svenska :) 


Nr 12.
Palmolive "Feel Passionate" 
Värsta duschkrämen jag köpt, ever! Jag bara klarar inte av lukten av den på min kropp. Jag bli seriöst illa mående. Nu har den stått i duschen i 6 månader, jag har försökt, men nu går den i sopporna. 
30 kr kostade den ca så inte all världen ;) 

Nr 13.
Gunry tvål, Äpple och kanel.
Blev inköpt till jul, och den luktar jul. Stått i ena badrummet och samlat damm så då fick den användas upp. Kostade 10 kr i Sverige. Kan gott köpas in nästa jul med :)

Nr 14
Nivea Q10 anti wrinkle dagkräm
Den ända ansiktskrämen jag använder, har använt den i säkert 10 år redan, och inte hittat någon jag gillar bättre. Billig kostar ca 100kr per burk (och fins i nattkräm med, som jag också använder)


Nr 15
Naturell tvål, Honning og Appelsinblomst
Meny hade denna tvål på tilbud till 10 kr, så jag köpte en med hem, och bara älskar den! Den luktar fantastiskt! och är numera fast inventar på vårt kök! Ica säljer dem också, kostar ordinärt en 20-25 kr


Nr 16 och 17 

Dove deospray!
Denne såg jag först på Anniken  sin blogg, och köpte då en för att prova. Gillade den så nästa Sverige resa blev det många i olika dofter. Till nu har jag gillat alla. Kostar typ 30 kr i Sverige, här i Norge har man ju inte fattat grejen med dem ännu tydligen, för har inte sett de här.... 


Så där.... då var det skrevet lite idag, och jag har använt upp 17 produkter!! Med större delen av tiden på projektet kvar ser jag positivt på att komma i mål nu! Får hoppas jag fortsätter i samma fart :) Nästa inlägg måste nästan bli om vad jag köpt i det sista... det blir ju en del shopping också.... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar