måndag 11 mars 2013

Tjejkväll och jobb helg! :)

Får ta en lite uppdatering på senaste tiden då :)

Om fredagen var jag hos fina Tone på tjejkväll, otroligt moro, men jag måtte gå hem tidligt sedan jag skulle på års sammling/möte/fest med jobben dagen efter! Och det var bara super bra med avslutning på latter! :)

Lite bilder av som sig hör och bör på bloggen min ;)

Klar för tjejkväll :)

Heis bilde er ett must :) 
 Tone hade ordna och styra med snacks till oss :)

 Namis ;) 

 Men som sakt fredagen avslutades tidligt så att jag kunde stå upp i tid och vara med på Samsons års sammling/möte/fest :) Blev en jätte kul dag och framför allt kväll :) 
 Vi var på Thon panorama hotell, förstår namnet när man är uppe på sviten/konferens rummet i topp etagen ;) Div bilder av utsikten :)  Så fick vi vara försöks kaniner på kateringens nya lyx tapas meny.... Varierande gott, men var verkligen flott anordnat och så jäkla delikat ut :)


 Man ställer ju upp och smakar som sagt :P haha lite grådigt försynt kanske ;) 

 Så dagens höjdpunkt! Dagfinn Lyngbö på Latter!! Herre gud som jag skrattade, trodde nästan jag skulle dö, tårarna rann och fick dra djupt efter andan i mellan åt! Rekommenderas :)
 Jag, Linda och Emma :D


Efter Latter gick jag hem, då hade jag fått min dos av social galskap för en helg, och var klar för att lägga mig! Men herre gud så trevligt det vart :)

Så lite hundfoto så klart hahaha kan ju inte missa tillfellet att dra till med bilder av dom också :) 

Mig och Gutt koser oss <3 
 Elmo igår kväll! Grisen är den roligaste jag vet om! Skön stil har han med <3 
 Så igår drog vi ned koffertarna från vinden!! Whoooopp woop!! 
4 dagar så drar vi!!!! 

Denna veckan går nog mest till att vänta på avresa, ska jobba 2 dagar med, men mest av allt ska jag vänta på att äntligen fått resa! :)

Nu ska jag också anmäla på till utställningar!! SOM jag gläder mig!! Har abstinensen så det håller nu, ååå det ska bli så kul!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar