torsdag 13 februari 2014

Tiden flyger i väg!!

Här har det mer eller mindre varit dött det sista halv året, tiden flyger iväg och med en varierande dags form, nytt hus, utställningar, sjukdom och jobb har det inte funnets ork till bloggen...

Men en snabb uppdatering ska jag få till nu, ska vi se huset... Vi har kommet gott in i huset, älskar att bo här och ha en egen trädgård, och hundarna ser ut till att stor trivas på landet, båda har fått kommet i bättre form av bättre tur område och en egen liten hundehage :)

Vi har fortsatt Fia (Chilitos Fia) på besök också, hon åker hem till Toril och Roar igen i mars efter en 6 månaders ferie hos oss :)
Jul och ny år firades i Norge i år, väldigt trevlig och begge delar gick lungt för sig. Alexandra och Micke tog turen med barnen upp hit över ny år, så det blev riktigt så mysigt! Och vi "vuxna" hade det kul ;)Til jul i år lagade jag konfekt av olika slag och gav bort som presenter, så måste ju nästan visa fram några av sorterna som jag lagade:

Snickers:
 Pepparkaks konfekt:
 Cocos konfekt: 
 Dumle:
 Bounty: Måste skryta lite av Gutt idag också: 
Här är några bilder av Gutt tagna av Guro Henriksen 8/9 februari, på Exporama. Där han startade årets första utsällnings helg med 2bhk med cert x 2! :) Han har över vintern blivit nok så man och vuxen :)
Det var det från sista tiden, ska nu skriva ner ett innlägg om min bounty hitte på choklad ;)

Bonus bilde på Elmo grisen min <3 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar