måndag 28 oktober 2013

Our house in the middel of nowhere :)

Har ju inte varit så bra på uppdateringar här i det sista, men är ju inte enkelt med uppdateringar när man inte haft internet.. men nu så är nätet uppe och går och vi har jobbat på och fått det i orden :)

Vi har ju fått målat här och verkligen gjort huset till vårt hem, vi stor trives båda två, och detta är hemma nu! Känns så bra :)

Inget blogg inlägg är ju komplett utan bilder, så tänkte jag ska visa er prospekt bilderna och hur rummen ser ut nu. Ta bilderna med en klypa salt då jag taget dem med mobilen, och det är knappast proffs fotograferat ;)Prospekt fotona på stora rummen (stuene) nere:
Bilder av stora rummen i lite olika vinklar så som vi har valt å ha det: 


Gangen (hallen), prospekt bilde: 

Så här har vi löst det: Köket prospekt bilderna:
Något av det bästa vi gjort här var att få köpt detta kyl och frysskåpet! Det är helt underbart med så mycket plats till mat och dricka :) 
I prospektet och för vi målade, hade vi ett rött sovrum:

 Nu har vi ett blå grått :)
Det gula sovrummet var redan renoverat så här:

Med lite möbler blev det ett gästrum: Det var några bilder av huset, är flera rum att visa fram men det får bli en annan gång :)

Annars kan jag ju säga att överskriften kunde inte passat bättre, då ingen gps hittar hit och inte äns google hittar adressen :P Hahah I <3 my home!! :D

1 kommentar:

  1. de är så mysigt hos er.. så glad ni hittade detta fina huset ..

    SvaraRadera