söndag 23 december 2012

För julstiden :))

Nu närmar det sig jul med stormskritt och jag ska bara slänga ut ännu mer bilder en vanligt och dela sista veckorna :) Blir mycke bilder och lite skrevet idag med, börjar bli en bilde blogg detta här :) 

 Är sjukt nöjd med desse reflex lamporna som jag fått till hundarna, tror jag lagt ut bild för (?) men är iaf helt geniala och tåler visas fram en gång till då ;) 
 Inte bara bara att klä sig till tur med dyra nu haha helt inpackad :P 
 Vi hade super koslig packe kalender på jobben nu i december, all hade med 3 packar var så fick man tre stk tillbaka under månaden, super kosligt!
Jag lagade massa julgodis härom veckan för att ge bort i "förjulsgaver" körde på stort med både "fox", "dumle" , "after eight", lakris & mint kolor och Crunchy frogs....blev massa gott!  
"Fox" 
Crunchy frogs 
Dumle koking :) Tror det blev noe så massa som 250 mintkulor att doppa i chocklad :P 
Fick packat in "after eighten" fint med :) 
 Och mitt mens jag styrar som värst så ringer det på dörren och jag får blomster levert :)) Fine käresten min hade köpt en julros och fått leverat till mig <3 

 Gutt måtte till veterinären och trekke en tand, på vägen dit badade desse husen i sol, var riktigt fint så jag prövde fånga det med mobilkameran :) 

 Stackars dutten medans bedövningen skall börja funka...
 Somnat och ligger och väntar på veterinären....
 Vi hade med oss Elmo när vi skulle hämta honom, Elmo ville gärna passa på han och vara intill honom i buret...Flink store bror.
 Ikke helt i slaget när han blir tatt ut av buret hemma....
 Elmo ska vaske och styra så massa....
...måtte ha han ned på golvet..
 Groggy lille dutten <3 


2:e advent och vi hade den stora packa in julklapparna dagen....


 Det blev noen tillslut ;) 

Är så nöjd med våra nya julgardiner :P Den sjukt feta söta tomten på :)) 

 Lite advent stämnings bilder :) 

 Grisen min <3 den perfekte inrednings detaljen i soffan <3 Måste visa fram lipsylen jag fick av Christina efter hennes och Davids Vegas tripp :)) 


13/12.... för en jävla dag, men för ett magiskt slut på den....Snabbt berättat: jag var inte i form den dagen och Jon Andre var hemma sjuk han med, så vi sov länge...Vaknade av att mamma ringde hon hade sett på facebook att Colin var sprunget bort.... Fick kommet mig upp ur säng och ringt Anniken då han tydligen sprunget bort på Fjerdingby, jo då detta stämde....efter litt kom vi oss dit vi med och joinade letmanskapet som var där, han hade varit borta sedan ca kl 12 om natten dagen innan och det hade letats hela natten....Vi fortsatte letande, satte opplappar, delade bilder och savenet melding på facebook, gick och letade i alla hus, kringkar och krokar och ja knackade dörr, och ropade på han hela dagen....När kl var närmare halv 9-9 om kvällen började vi gi opp och skulle åter vända till Anniken och Roy, då fick vi tlf om att noen hade funnet honom på trappa si halv 7 på kvällen och sett savnet meldingen på facebook! Vilken lättelse! 

Så årets STORA JUL MIRAKEL Chilitos Colin!! 
 SÅ kan jag inte annat än säga Äre vare chihuahuamiljöet och hundmiljöet generelt! Vi var runt 20 människor som hjälpte till i letan på Colin! Är säkert 200-300 som delade savnet meldingen på facebook! Är helt fantastisk att så många bryr sig och hjälper till när man behöver det!!

Dagen efter hämtade jag denne packeten på posten från Såpebobla.no så fick haft en spa dag :)) 
 Dutten står och ser på tv, halen går i 200 hundra hehe men han börjar bli stor :))
 Sur Grisen <3 

Så våra bortskämda hundar :P Vi var hos Betsemor & Bestefar till Jon Andre, då fick hundarn älggryta dem med :))
 Det gick fort undan för att säga det så ;) 
 Upp ved 5 tiden och jobbat några dagar...oh my det är tidigt! :// 
 Bakade pizzabullar här om dagen med, riktig god om jag får säga det själv ;) 


 Gutt börjar bli vuxen nu :)) 

Har fått julklappen av Jon Andre för jag for till Sverige :) Tack finaste <3 Å jag tog bara med bok 1, inte smart den är ju snart utläst ju.... 

Lila himmel på väg ut av Oslo :) 
Väll hemma hos mamma kom syrran med barnen, och jag och Jacob lagade mat sammen..
Gryma kockar ;) 
 Jacob stannade kvar så hade vi lite mys på kvällen 
 Arga ville gärna ha chips hon med......


 Mormor mys :) 


Så det var bild rundan denne gången :) Nu ska det bara slappas och tas det lugnt och fira jul innan jag åker upp till Norge igen, har lämnat Jon Andrè och hundarna ensama, så måste väll hem och styra upp där sen ;) :*


God Jul till er alla <3 


2 kommentarer: